Ensam hemma ikväll.

Nu sitter jag själv i soffan, Älsko är på jobbet och Lilleman ligger på golvet och protesterar.
Han börjar bli trött så vi ska sova nu. Ninni va nyss här på besök, alltid kul med sällskap.
Låter som om jag är rädd för att vara ensam. Men det är bra tråkigt. Finns verkligen ingenting att göra, men det borde väl igentligen vara då man kan göra allt. Gå naken inomhus, se på vad man vill. ja allt. Men man ska orka göra något av följande också ;) Men men. 'Kommer lite bilder nu på olika saker från min trädgård.

tro inte att det är blommor, det är ogräs alltihop,... så nu ser ni vad jag har fått rensat...


här är hela min bakgård, den behöver frenoveras som ni ser. nytt gräs och mer ordning o reda.
tjingtjing

Härlig dag

Nu har man varit ute i över 5 timmar. Har varit in en snabbis för att laga mat åt älsko och lilleman. Hann rensa klart den rabatten som jag hade börjat med för hur längesen som helst. Men nu är den klar *stolt*. Men det dröjer nog inte länge förrän den ska rensas igen. Men tanten som bodde här innan har nog inte rensat rabatter på väldigt länge så det blir nog inte lika allvarligt nästa gång, har även hunnit klippa gräset (det gräs vi har iaf). Lilleman har varit med ute hela dagen och haft det mysigt i skuggan. Fick honom att skratta hyssteriskt förut. Sååå kul, världens goaste skratt har bebisar. Sen åt vi lite gröt och mosad banan. Mumma.. Jag såg att lilleman har början till en tand. Liten blir stor :D Sen kom älsko och solade lite med oss också.. :D Kort o gott, en otroligt mysig dag.
Tjingtjing

Sååå söt

Älsko

Sol

Nu sitter man ute i solen och steker. Får hoppas bara att inte det kommer allt för stor moln. Efter husväggen här hemma så är det 25 grader redan. Sååå skönt. Nästan ingen vind heller. Vi får se hur länge man orkar pressa, slutar nog med att jag sitter i rabatten och dolar. Lilleman ligger och sover i vagnen och Fimpen sitter breve som en vakthund. Gulligt. Jager är här och solar med mig. Ha en otroligt mysig dag allesammans, hörs senare..
Tjingtjing


Bebis ben är såå gulligt. Speciellt nu när dom börjar bli lite knubbiga. Han blir hela 5 mån på Torsdag.:D

Jagers första sol för iår.. :D Blekfiiis

Soffpotatis

Fan asså,. Har jju sägt att jag ska börja röra mig. Visst jag har varit nut å sprungit men orka!! Nöjer mig med att gå ut å gå, kommer aldrig att börja. Men jag ska börja med innebandyn igen och då ska vi ut å springa.
Idag blev det inte så mkt gjort som jag ville, va till banken och handlade men sen blev de bara slappistid resten av kvällen... Kommer sitta här till kl 23.00 då BB är slut..
Men imorn senni... Då blire att rensa rabatter och sooola, ska bli varmt varmt VARMT imorn. Skönt.
Får hoppas de håller i sig bara. :D:D Skulle va kul å kunna bada snart, lägga sig nere vid vattnet med Lilleman.
Ha en trevlig kväll allesammans. Tjingtjing

Matproblem

Vad ska man kunna äta denna vecka då??
Vi ha som så att vi skriver matlista varje måndag och handlar inför hela vevckan..
Men efter ett tag så är det inte lioka lätt att komma på vad man ska äta, de brukar bli samma saker väldigt ofta nu.. Lite tråkigt.! Såg BB igår. Vem av dom kommer att åka tror ni?? Jag tror Sara är den som kommer att ryker imorn. Simon är ju en sån gooding, hoppas nästan att han vinner bara  för att han ä så skön. :D
Nee nu ska jag skriva handlings listan och sen åka till banken...
Måste bara, I Natt hade jag en hemsk hemsk mardröm, Jag drömde att Älsko va otrogen.?!! Det är ju bland de värsta man kan drömma, MEN inte med vem som helst..... Utan med MIN EGEN MAMMA... FYY fan va äckligt.
Haha jävla tur att det inte va sant, men man vart lite kallsvettig när man vaknade iaf. Nemen uuu va äckligt, täck på Lilleman. "hej jag heter nils och det här är min mormor, men även min styvmamma." nHaha uuu.. Nu grinar han här också, så hemskt va de ;)
tjingtjing

Fiiint väder o ett glatt humör

Just nu sitterLilleman o jag här i soffan. :D Ska ta å kila ut snart på en liten promenad och få lite solsken på sig. Solen skiner men det blåser. Får sätta mig i lä sen så man kan sola.
Fullspeckat schema har jag idag. Först nu ska jag ut å gå, sen måste vi till banken och prata med våran bankman. Sen blire ivåg å handla mat för veckan, efter det så kommer Jager förbi å hälsar på. Sen laga mat och skicka iväg älsko på natt skiftet. :D Kanske måste hinna med att grejja lite i rabatterna. Har börjat men gjorde aldrig klart de liksom. :S Men ha en trevvlig sammardag.
Tjingtjing

Fiin besök

Sitter här i soffan nu Med Ninninmelin.blogg.se :D
Ninni är alltså här och myser. :D Sitter och ser på tv, nyheterna om tatueringsfärg. Aj då.?!
Är det farligt nu med? Vad är inte farligt liksom? Herregud. Man lever bara en gång.
tjingtjing

Nuu börjar de ta sig.

Har suttit och kikat lite, så hittade jag snyggareblogg.se. :D Såå nu ser bloggen bättre ut. Men den är inte klar än. Nisseman vaknade nu så jag måste goosa lite om mysa med honom :D han ä hungrig skull ja tro. :P
Så vi ska sätta oss i soffan och se på en disneyfilm. Bästa tecknade filmerna som finns :D
Tjingtjing♥

Mors dag är som det låter MORS DAG.

Hejhej. Nu har älsko kommit upp, direkt till tvn och på med Viasat Motor. Formel 1!!!
Kan det bli bättre,?! *urk* Men men. Han är vaken iaf. Kommer inte få något paket heller, det kommer till fredagen. Fyller nämligen år då, så vi skulle slå ihop de sa vi. Maten idag då? Trodde faktiskt att jag skulle få laga maten men eftersom herr Hellberg är lite bakis så är det köpmat. han har bestämt att det ska bli kinakrogen idag. Men vi äter hemma, kan inte gå ut å äta den här killen senni. ;) Kina är gott men pizza är bättre tycker jag. Det bli antagligen jag som får åka o hämta det också. ROMANTISK sak har jag här breve. HAHA. han har sina fina stunder han också. kanske är därför jag älskar honom. :D han är inte för mkt av de goda. Allt är så lagom. Han har allt. Min pärla.
Skam man prata lite om vädret kanske.? Fy bubblan, skulle ut o gå med familjen och då helt plötsligt från ingenstans så började det att hagla. Mkt och stora vita bollar trillade ner. Sen slutade det lika fort.?? Konstigt ibland.
Sen när promenaden va klar så satt jag i soffan och hör när det börjar spöööregna. 3 minuter senare så kom solen fram och det blev pötthett. Skumt. :D Och just nu så blåser det utav bara F-ordet. Såg på vädret nu att de skulle bli värme hos oss. Såå skönt. Man har längtat efter solen och kunna gå i shorts o linne, man måste ju hinna få lite färg iaf innan hösten kommer. Såg en julfilm igår, så man fick nästan panik att det va så kallt ute. Kommer aldrig bli sommar. :/ Nee nu ska jag väl krypa ner hos min fästman♥ och "njuta" av dom sista 42 varven av Formel 1. Hadé gött. :D Tjingtjing

♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥




Mors Dag. Min första

Idag är det min första Mors Dag. Den har inte varit en succé än men det kan väl ändras.
Eftersom Jocke va ut igår så är han trött idag (förstår man). Men lite tråkigt är det iaf. Hade väntat mig frukost uppdukat eller något annat sött. Eftersom min son är 5 månader så kan han ju intye direkt hitta på något till sin mamma. Det kommer sen när han börjar på dagis de :D Då kommer man få så fula saker som dom gjort själva men man kommer att älska dom, bara för att det kommer från ens barn :D Så vi får väl se vad som händer idag. Är jäkligt trött också. Har inte sovit något i natt heller. Vet inte vad som är fel. Sliter på en som fan.
Men men, ny dag nya tag. Skriver senare om hur min dag blev. Får hoppas på något mysigt.
Tjingtjing

Sent men vaken.!

För er som inte vet vart jag bor men kanske har sett programmet 100 höjdare, nu ska ni få se vart jag kommer ifrån. Min lilla håla här i Värmlandsskogarna har varit med i 2 PROGRAM av detta.. :D HaHa..
Nu Ni ::;'
Först ut har vi kattkvinnan Aina. :D Henna har man träffat på sååå himla många gånger. Hon hade sin plats på ett café som vi har har i Sunne. :D Hon var för många år sen lika liten som ho verkar i programmet. såå söööt. :D



Som nummer 2 här så har vi Myran. När jag jobbade på en pizzeria så var han alltid in å köpte pizza.
Samma sak varje gång. Han ringde på vägen ner och beställde en Acapulco och en päron mer. Barn storlek. ALLTID. Han är förtfarande i gång. Han kör Karaoke kvällar än. Också himla kuuul. :D


Blöjbyte och lite cider.

Marie o jag sitter här i soffan nu. Har druckit en cider o ser på Snygg Sexig och Singel..:D Braaaa film.
den är rolig. Nu ska man byta blöja också, eftersom marrebarre inte gör sådant. Hon håller och passar Nils. Men blöjan rör hon inte. :D Den får mamma o pappa ta. Alla gånger. :D Såå de ska va. Kommer att få igen i framtiden brudar ;) Måste säga att det är en väldigt mysig kväll. Bara ta det lugnt och myyyysa:D Älsko är å ser på fotboll och dricker öl. Så det fick bli en tjejkväll (marie o jag) Haha. Men det är sk0ojjskojj..
När vi nattat Lilleman så ska vi ta kort, måla oss och ha skojj.
Förut när vi kollade på tv så såg vi Americas Funniest Homevideos. Checka in va!! ;)

miiiiin humor, hoppas nisseman blir likadan ;);P



När vi ändå satt och kolla på youtube hitta vi de här:;


Vem gör nåt sånt här???


Har du fräknar på bullf***an?

Myys med Jager i soffan

Nu sitter man i soffan och myser med godis och Cola. Mumma.
Har ätit ölite mat också. Mkt gott. Nuu snart blire 101 sätt att åka ur en gameshow. Skojjigt program.
Just nu går Äntligen fredag på 3an. det är ganska skojjigt de med. Se lite roliga klipp.. Folk som gör bort sig totalt.
hehe. Men men..  ska nog kanske ta mig något att dricka nu med marre. :D Ska bli skojjskojj.. Bara vi två..
tjingtjing

Maten idag, potatissallad vanlig sallad och revbensspjäll

Kvällens godsaker

JaG å lilleman (nyvaken liten korv)

TjippTjopp

Seeg dag

Jaha, nu sitter man här i soffan igen.. Fönstret är på plats men inget annat blev gjort idag. Orkade inte köra något till tippen, orkade inte städa och inte att måla. Det enda jag har fixat idag är paket till morsan.. Så nu har alla åkt hem och Jocke  går snart o Nils sover. Fimpen ligger breve mig som vanligt. mysigt de. Ska nog försöka att sova lite nu, kan behövas, man får passa på när lilleman sover såå skönt i vagnen. :D Neee kommer lite bilder nu som kanske är något att se :D Vem vet.  Såg nu att jag inte alls ska sova, det går en bra film på tv1000 family. Och sen direkt efteråt så kommer det ännu en film. Tjohooo. Så de får nog bli revbensspjäll och pot.sallad nu.
Tjingtjing

Börjar ta sig ute nu. kommer bli gammal stil på huset.


Älsko arbetar och jag tar kort. :D Rätta takter de.


Vi har även lagt golv i hallen så det går igop med det i köket. Blev skitbra.


Mammas prins <3

God morgon alla.

Goddagens. Fy bubblan säger jag bara. Det har varit den värsta natten i mitt liv.
Somnade runt 5 imorse. Nils har varit jätte lugn i natt men ingen annan i hushållet. Gick å la mig vid 23.00, läste till 01.00. Sen när jag släckte lampen så var jag himla trött, men då började Fimpen(hunden) att klia sig som en galning hela tiden. Så jag fick gå upp och hämta honom. Sen så ringde en kompis. Och sen skulle jag lägga mig igen, då började älsko att peta på mig med sina fötter. han rev mig med naglarna. Faaan tänkte jag. Fimpen började drömma eller nåt fåt han låg och gjorde ljud ifrån sig. Sen får man den där tanken att "å jag kommer aldig att somna", det gör inte saken bättre. När alla började va tysta igen så började Nils och smaska, vet inte vad han drömde eller hade för sig. men kort efter det så vaknade han iaf. Så då gick jag in i andra sovrummet å la mig, gav Nils lite mat och läste igen. Då va klockan 03.48. Såg att solen va på g upp också. Sen de enda jag hade i tankarna efter de va ju att älsko skulle ut idag och jag blev helt solo med Nisseman ikväll. Så jag va tvungen att somna. annars skulle jag inte orka med hans kvälls gnäll. så 04.30 när jag kollade sista gången på klockan då somnade jag även kort efter.
Men sen så 08.00 vaknade Lillen igen och skulle ha mat. Och vi gick upp vid 10.00....... Kommer nog somna gott ikväll iaf. Neee nu ska jag ut på Sunne innan Mamms o Papps kommer förbi och drar igång. Måste fixa Morsdags present. Hörs sen. Tjingtjing

Mys i soffan igen

Nu sitter man i soffan och ser på Så ska det låta. Det är sååå himla bra :P
Lilleman har somnat, han var riktigt trött ikväll. Så nu äre bara jag och Älsko i soffan.
Ensam tid är mysigt de me. Får vila upp sig inför imorn. Kommer bli en lång dag när vi ska måla, byta fönster och åka till tippen, sen ska jag försöka få upp en stor jäkla rot det mitt nya träd ska stå. Prydnadsapel tror jag det hette. Kommer bli så fint när det börjar blomma. Det kommer att stå framför dammen, och i dammen så växer det rosa näckrosor (Fiiint). Sen på kvällen ska Älsko ut och då blire bara jag och lilleman i soffan. Men vi får mysa till det med godis och en bra film.

Prydnadsapel


Dammens blommor.

TjingTjing

Gillar detta kort



Alltid Nils&Jag

Nu är som de är.

Orkade inte kika så noga. Nisseman vaknade nu. Men bloggen får se ut såhära nu. den kommer att bli bättre.
De lovar jag. men tiden finnes inte just nu :D Nu ska jag mysa med min lille prins.
Idag så har Skymberg och Västlund varit förbi. :D kul att se Jossan, va ett tag sen. Men nu snart ska jag laga mat åt älsko. Han kommer hen från jobbet snart. Sen så blire tv resten av kvällen. Inget godis ska man äta heller. Måste försöka att träna mer å äte mindre. men fick höra idag att där jag är och springer så springer även vargarna runt. Kändes inte så kul, så jag kommer nog inte springa på ett tag *Yej*. nej då men är rädd om min hund som också är med och springer. Får inte bli uppäten av en varg inte. ;) Men men. Ska gå å hämta Nisseman nu.
Imorn så ska vi byta fönster och få klart hela sidan. Äntligen. Sen så ska vi börja på framsidan, en entré så det ser välkomnande ut.:D Tjingtjing

Störande

Bloggen ser ut som skit och det är inte mitt fel. Någonting är inte som de ska.. Behöver hjälp...
någon??

Hemma från Gränna..

Nu är man hemma igen, pyjamasen är på och man sitter å myser i soffan. :D
De är skönt å va borta, men bra skönt att komma hem också.
Helgen har varit väldigt mysig, synd att de inte va mer sol bara. Skulle ha varit skönt att få sola lite.
När vi kom hem så fick vi oss lite mat i Bjälverud, mysigt. Slapp man laga mat hemma.
Nu snart är det final i hockey och sen blire å sappa till BB.
Tänka sig att vi kom 3a igår i Eurovision Song Contest också, hade jag inte tippat på. Men de va skojj.
När älsko kom hem från Tyskland så hade han med lite smått o gott till frugan. så snällt av han :D
Imorn blire en springtur, måste ju börja om igen. Sprang förra veckan men det tog slut så nu försvann orken igen. vilket inte va bra.
Nee nu blire inte så möe mer. :D
ha en bra kväll.
Tjingtjing

Goood mat o trevligt sällskap ;)

Nu sitter man i soffan, nyss ätit potatisgratäng och grillad kotlett :D
Joakim och Tony har kommit hem från spritresan till Tyskland.
Så nu blire snart Melodifestivalen och sen sängen. :D Kanske blir något smakprov av allt dom köpt idag :D
Nisseman är slut efter idag så han har redan knoppat. :D Min gooding.
Blir inte så mkt mer än såhär men ha en trevlig kväll allihop :D
Tjingtjing


Gränna del 2

Nu Har man varit inne i centrum och kollat på Lucas när han tävlade i MiniVättern. Såå söt. :D
Sen så har man varit ute o gått med två helt väldresserade hundar :D Lyssnar på allt man säger. :D
Ena hunden tror han är en katt (border Collie) Ingen liten kille :D Men han får gärna hoppa upp i famnen på mig :D
Sen har man pratat lite med Mie om Zumba. :D Yejj.
Ska höra med jocke för isf blire ett pass av Zumba imorn. Mie är instruktör.
Ni som känner mig tror mig nog inte men nu är det bestämt att jag ska gå kurs för att bli instruktör och träna med alla där hemma som tycker att det är dyrt med träningskort ;) (måste bara hålla koll å anmäla mig, det var slutsålt nu). Det ska bli sååå kul. Så det kommer väl bli en till sak att skriva om här i bloggen :D
Min väg till Zumba Instruktör ;) Blev hel tänd på detta nu så nu j*vlar ska jag genomföra det.  :D
Hoppas bara att folk kommer att komma till mig då :P:P Haha.
Här kommer ett liten smakprov;)
Min sons Kusiner ser ni i videon :D :D
Tania&Alicia
Tjingtjing

Haha lite dåligt ;);)

Minns ni honopm?!?! HAHAHA så skojj.
Pinit ;)
Tjingtjing
Sov gott



En helg i Gränna del 1

Nu har jag lite bilder som jag tog under resan ner.
Sen ville hundarna vara med på bild också ;)
Hoppas på bättre väder imorn så man kan gå ut och ta lite kort å passa på å sola lite samtidigt. ;)
Ikväll blire så ska det låta, å imorn melodifestivalen. Hoppas på en bra placering men jag har svårt att tro de (rätt så töööntig låt.) Rätta mig om jag har fel?!
Nisseman ligger o sover just nu så man få passa på o få lite egentid framför datorn :D
Ursäkta sidans utseende men jah håller på att lära mig att göra om ;)
Nu kommer lite bilder som dagen hade att bjuda på. Blir mer imorn ska ni se :P:P
Nils min prins sov i hela 3 timmar ner. Han ä underbar.
Min andra prins körde som vanligt. Sööötnos
Djurgårdare är man också ;)
En resa utan Donken är ingen resa. Såå himla gött.
Soligt o fint var de på vägen ner. :D Sååå skönt med sommar.
(Blommorna i trägårn hemma växer fint då;))
Nissepisse vaknade och ville va med på kort. Å de får han mer än gärna:P
Min blåögda lilla prinskorv.
Tog man fram kameran så bjöds de på lek av hundarna ;) Skööna saker.
Nee nu snart blire tacos här i huset o det säger man inte nej till.
Ingen fredag utan tacos senni ;)
Tjingtjing

Gränna

Nu sitter man i Gränna. :D
Det är inge bra väder, ser ut att bli åska snart...:(
Men men. Kommer med lite bilder senare. Nu ska lillkillen ha mat :D
Tjingtjing

Sovdags.

Nu blire nog att se BB sen sängen.
Ska till vet. imorn och ta bort stygn på vovven.
Sen bär de iväg mot Gränna.
Kommer bli en mysig helg. Hoppas på mer sommar där nere ;P
Det är skönt här också men kan vara kul å komma bort ibland.
Jocksmock försöker att sova ner Lillkillen men det blir svårare o svårare för varje dag verkar de som.
Ett tag somnade han alltid runt 9 o sov till 9 dan därpå, men nu ska det tölas.
Så snäll som han är så får han de, händer ju inte så ofta  :D
Men men.
Hade gött allesammans, o ha en trevlig helg. :D


Älsko,Nisse,Jag,Gudmor

Bebisar är skojj :P



Detta hände mig nyss. Rätt ut på bröstet.
Kul med småbarn :D;)

Men ser man ut såhär så får man göra så ;)

Fotograf: Caroline Dahlen.


Varit ute på en Promenad och på vägen tillbaka så stannade jag till i trädgården.
Tog kort p lite olika blommor. Har ingen aning om vad jag har i rabatterna, vet ni??
Fina är dom iaf. :D




Det finns så otroligt mkt, svampar utspridda lite så dom ska målas igen så det blir fint. :D
Det finns ingen annan som har de iaf.
Sen så finns det en näckrosdamm med fontän. Ska fixa så den funkar bara, men igång de ska den..



Mer bilder kommer :D Det var bara ett litet smakprov på vad som finns ;)

Tjingtjing

Promenad

Nu blire åka av.. Ut med vagn o hund.
kommer bilder på trädgården och fasadbygget.. ;)

Mys i soffan

Helén är på besök och passar Nils ;) Blev lite mys i soffan.
Morotspuré stod på menyn också.. :D



Mat är aldrig fel.


Jag tror han har kommit på att han kan göra ljud ifrån sig.
han skriker hela tiden. :D Låter som en kulting.. Hehe
det är väl inte lika roligt. :P
en riktigt liten glad skit ä vad han ä .



Nils Reinhold Hellberg (Nisse Hellberg)

Mammas prins

Tackar :D

Tack Ninni för hjälpen. :D Kommer upp till dig nån dag för mer hjälp.
Mobilhelvete krångöar igen. Begränsad tjänst står det. :D
tacktack.

Nu med detta klart så ska man iväg å köpa en grill. Jocksmock kom upp nu så nu ä hela familjen vaken :D
Ut å gå med Fimpen (hunden) också. passar bra för solen kikar fram nu.


En av alla..

Hejsan hejsan.
Nu är jag en av alla andra som har en blogg, *urk* tycker ni nog.
Ännu en som ska skriva och blabla.
Men varför inte. Just nu är jag hemma och är mammaledig, håller på att renovera hus och ska  gå ner lite mamma kilon.
Så varför inte skriva lite om det.

Jag heter Emmeli och är 22 år.

Köpte hus för ett år sen ca, och fick en son i Januari.
Huset är på ca 250kvm och behövde en hel makover. Fick en tomt på 1800kvm som vann pris -94 för värmland finaste. *stolt*. Men nu är den borta. Vi fick dränera när vi flyttade in och då grävde vi upp allt.
Så jag ska skriva lite om hur jag får den fin igen. :D Det kommer ta ett bra tag men det är de värt.

Min son är nu 4 månader. :D Yejj, han är så söööt.
Har börjat med lite puré nu och det är mumma tycker vi. :P
Dom växer så fort. Just nu ligger han och sover så man får lite ensamtid.

Imorgon ska vi åka till Gränna, till min sambos bror. Jag hade planer på att åka in till Gränna där dom gör alla polkagrisar. Jag vet att jag var där som liten och älskade de.
Godis är min hobby ;). På tal om det, innan graviditeten vägda jag 62kg. Veckan innan Nils (min son) föddes så vägde jag 80 kg!!! Mkt godis blev det tyvärr, men två veckor efter att Nils var född så vägde jag 64 kg (amma länge tjejer) och nu väger jag 66 kg. Så Jag ska gå ner hade jag tänkt mig. Inte mkt men ändå, lite kg kan vara skönt att slippa. :D
Om jag (godis varje dag) klarar av det så ska nog ni andra som vill, också klara av det :D
Ska skriva lite om hur jag klarar mig. Blir ingen diet heller, bara jag och elljusbanan.
ska försöka minska godisintaget också.

Hör gärna av er med tips om trädgården, det kanske finns någon av er som har en bra idé om vad man ska ha och hur man gör. För jag har ingen aning. :P

Hej så länge, kramkalas
.




Välkommen till min nya blogg!


RSS 2.0